Hva med progressive multifokale linser?Alt du trenger å vite er her.Ikke gå glipp av det

I livet ser vi alltid på forskjellige steder fra langt til nært til langt, noe som er veldig lett for vanlige venner, men det er annerledes for mennesker med dårlig syn, som er et veldig plagsomt eller plagsomt problem.
Hvordan løse dette problemet?Selvfølgelig er det hjelpeglassene, de nærsynte menneskene med briller, kan se langt, langsynte mennesker med briller kan se nært, men problemet kommer, å bruke briller for å se langt, når man ser nært, vil være veldig ubehagelig, og det samme med briller for å se nært.Hvordan løse dette problemet bedre?Nå er det en løsning på denne vanskeligheten: progressive multifokale briller.
Det er temaet for denne artikkelen - progressive multifokale linser.
Progressive multifokale linser, også kjent som progressive linser, har flere fokuspunkter på ett objektiv som navnet tilsier.Hvis objektivet er delt fra fokuset, kan objektivet deles inn i enkeltfokallinse, dobbelfokallinse, multifokallinse.
· Våre vanligste linser er enkeltfokale linser, hvor det kun er én lysstyrke på linsen;
· Bifokal linse er en bifokal linse, som tidligere ble brukt av mange eldre for å løse problemet med å se langt og nær på samme tid.På grunn av dens store mangler og populariteten til progressiv multi-fokus, har bifokal linse i utgangspunktet blitt eliminert;
· Som en milepæl i linseutviklingens historie, vil multifokal linse også være hovedretningen for fremtidig forskning og utvikling og markedspopularisering.

brille progressive 4

Fødsel og utvikling Historie om progressiv multifokal linse:

I 1907 la Owen Aves først frem ideen om progressiv multifokal linse, og markerte fødselen til et nytt konsept for synskorreksjon.
Designet til denne spesielle linsen er inspirert av formen på en elefants snabel.Når krumningen til frontflaten av linsen økes kontinuerlig fra toppen til bunnen, kan brytningskraften endres tilsvarende, det vil si at brytningskraften økes gradvis og kontinuerlig fra det fjerne området som ligger i den øvre delen av linsen. linsen til det nære området nederst på linsen når det nødvendige nærdioptritallet.


På grunnlag av den tidligere oppfatningen, og ved hjelp av de nye prestasjonene innen design og utvikling levert av moderne teknologi, i 1951, designet franskmannen Metenez den første progressive linsen av moderne konsept, som kunne brukes til klinisk bruk.Etter mange forbedringer ble den først introdusert på det franske markedet i 1959. Dens innovative konsept for visuell korreksjon fikk verdensomspennende oppmerksomhet og ble snart introdusert til det kontinentale Europa og Nord-Amerika.
Med utviklingen av datamaskin og bruk av avansert designprogramvare og -instrumenter i design og utvikling av briller, har progressiv linsedesign oppnådd stor utvikling.Den generelle trenden er: fra enkel, hard, symmetrisk og sfærisk fjernsonedesign til diversifisert, myk, asymmetrisk og asfærisk fjernsonedesign.I den første utformingen av progressivt speil vurderte folk hovedsakelig matematiske, mekaniske og optiske problemer.Med en mer omfattende forståelse av det visuelle systemet, vil moderne og fremtidig progressiv speildesign i økende grad fokusere på forholdet mellom progressivt speil og fysiologisk optikk, ergonomi, estetikk, psykofysikk.
Etter flere store innovasjoner har progressive linser blitt førstevalget for synskorreksjon i vesteuropeiske utviklede land som Frankrike og Tyskland, med flere og flere typer linser og stadig flere som bruker progressive linser.I Japan og USA har den progressive linsebruken en åpenbar økende trend hvert år.I Asia-Stillehavsregionen og Øst-Europa, med promotering av optometriutdanningskurs med progressiv linsetilpasning som kjernen, ser flere og flere optometrister og optometrister på progressiv linse som et viktig valg for synskorreksjon.

Hvem er progressiv multifokal linse egnet for?

1. Den opprinnelige intensjonen med multi-fokal linse er å gi en naturlig, praktisk og komfortabel korreksjonsmåte for presbyopipasienter.Å bruke progressiv linse er akkurat som å bruke et videokamera.Et par briller kan se objekter på avstand, nær og middels avstand tydelig.Derfor beskriver vi progressive objektiver som «objektiver som zoomer».Etter å ha brukt ett par briller tilsvarer det å bruke flere briller.
2. Med forskningen av "myopiutvikling og reguleringsteori" har progressive multifokale linser gradvis blitt brukt for å kontrollere utviklingen av nærsynthet hos ungdom.

brille progressiv 7

Fordelene med progressiv multifokal linse

1. Utseendet til linsen er det samme som monofoskopet, og ingen skillelinje for gradsendring kan sees.Skjønnheten til linsen beskytter brukerens behov for å holde sin alder privat, og eliminerer brukerens bekymringer om å avsløre aldershemmeligheten ved å bruke bifokale i fortiden.
2, endring av linsegrad trinn for trinn, vil ikke produsere bildehopp.Behagelig å ha på, lett å tilpasse.
3, linsen grad er gradvis, fra langt til nær endringen av gradvis økning, vil ikke produsere øye justering fluktuasjoner, ikke lett å forårsake visuell tretthet.
4. Klart syn kan oppnås på alle avstander innenfor synsvidden.Et par briller kan brukes til lange, nære og mellomliggende avstander på samme tid.

Forholdsregler for progressiv multifokal linse

1. Når du matcher briller, velg en stor innfatning.
Fordi linsen må deles inn i fjern-, midt- og nærsoner, kan bare en stor ramme sikre et bredt nok område for nær bruk.Det er best å matche helformatet, fordi jo større objektivet er, desto tykkere er linsekanten, fullformatspalten kan dekke tykkelsen på linsekanten.
2 vanligvis trenger omtrent en uke med tilpasningsperiode, men lengden på tilpasningsperioden varierer fra person til person, gå sakte når svimmelhet.
3. Fordi de to sidene av linsen er astigmatisk lidelsesområde, er det vanskelig å se objektene på begge sider gjennom lysblinkballen, så det er nødvendig å rotere halsen og øyeeplet samtidig for å se klart.
4. Når du går ned, hold brillene lave og prøv å se ut av det øverste området.

brille progressiv 5

Innleggstid: 27. september 2022